Du föräldrar till nyfödda: Det är troligt att du inte kommer att göra någonting på Halloween. Men du saknar din sista chans att ha en Halloween i vuxenstil. Om ditt barn inte har någon dramatisk ritual på sänggåendet, utöver att du svänger upp honom och skakar tills du går ut, varför inte göra det du vill göra.

Naturligtvis vill du att ditt barn ska vara charmigt i en vittig dräkt, men vem har den mentala energi -idealet nu? (Det gör jag inte.) Använd ett av mina tre nyfödda Halloween -kostymförslag:

1- En iPod. bär den här onesie. Gjort.

2- En organisk grönsak. Dessa mjuka bomullsbabisar är inte de 3D -polyesterdräkter du ser i katalogerna för spädbarn. De är faktiskt verkligen avkopplande PJ: er från Greenbabies. Vi har morotversionen. Om du är ambitioner, använd en brun skarp för att rita några horisontella linjer för att dessutom indikera att det är en morot. Matchande hatt valfritt.

3- En vuxen. Klä baby i alla löjligt vuxna kläder du har. (Vi hade en sportrock i storlek 3-6). Accent baby med mustasch, mobiltelefon, bilnycklar eller bärbar dator gjord av kartong.

För dem som inte är i så mycket av en nyfödd dis, läs våra Halloween -idéer från förra året:
-Aktivitet #447: Håll Halloween-kostym för Baby Low-Key
– Aktivitet #448: Använd baby som en rekvisita i din Halloween -kostym

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *