Obs till världen i stort:
Det är inte särskilt bra att säga, “Är det nummer 3 där inne?” Till en kvinna som du knappast känner. Det är nästan alltid en dålig idé.

I går kväll gick Alec och jag till ett parti som välkomnade en kompis tillbaka till staden. Och under konversationen introducerades jag som hans gamla rumskamrat såväl som en person som har varit mycket upptagen under de senaste tre åren (äktenskap, två söner).

Jag tyckte om förändringen av takt för att komma ikapp med en gammal kompis utan de små runt. Hade lite öl (ur en burk – hur college!) Och var mitt i ett glas vitt vin när mannen ställde mig den fruktansvärda frågan.

Jag skrattade av den och sa väldigt högt och nervöst, “det är magen från nummer två som fortfarande försvinner” men jag ville springa och gråta.

Men jag grät inte. Jag avslutade min besvärliga konversation, ursäktade mig själv för ett glas vatten och tog tag i Alec så att han kunde berätta för mig hur bestämt omgrävande ser jag perfekt ut nu.

Jag bär aldrig den tee -tröjan igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *