Han är så beredd att byta ut från spädbarn.

Om du klickade på det här publiceringen sedan titeln kräver jag att du hindrar dig idealisk här. Om du verkligen är en hanteringsfreak, skulle du hålla ditt barn/småbarn/förskolebarn i en spjälsäng så länge som mänskligt möjligt.

När det slutade med att vara uppenbart att barnens behov skulle bli mycket bättre betjänade genom att möjliggöra viss frihet, skulle du fortfarande tvinga problemet genom att köpa ett spjälscampingtält skapat för denna funktion eller kanal som tejpar ditt barn till madrassen (inte en äkta rekommendation). För mina två äldre barn inträffade denna dag utan återvändande idealisk runt ålder tre.

Någon äkta värld varit-de-gjort-att tips:

Vänta så länge du kan. liksom då lite längre.

Prata om sömnpolicyer såväl som skyldigheterna att vara ett enormt barn. Borr verkligen in den.

Få barnet extatiskt om sängkläder såväl som stychies såväl som vad denna skift betyder. [Några bedårande unga barnsänglinnesuppsättningar: Undvik Hop’s Owl Sheet-uppsättning, alltid populär Minnie-mus, de heta otroliga hjälte-actionarken, eller gör din egen små barnkudde.]

Köp en säng som passar din nuvarande spjälmadrass. Hand-me-downs rockar också denna naturliga träsida barnsäng för endast $ 99 med gratis frakt är utmärkt plus att det finns i massor av andra kompletteringar för att matcha dina andra möbler.

Gör en torr körning. Vi övade några gånger att komma i sängen och säga godnatt före äkta sänggåendet. Om du har område och inte har bråttom kan du kanske ställa in den nya mystiska sängen i ett lugnt hörn för tupplurar. Under ett år eller så.

Hoppas på det bästa, men förvänta dig det värsta i ett par veckor.

Och vad som verkligen inträffade i mitt hem när jag flyttade Sawyer, mitt tredje barn, till hans nya stora pojke säng:

Som en självutnämnd hanterar freak såväl som mamma till tre söner, kämpar jag med en förlorande kamp för köp i mitt hus på vardag. Jag var ganska självmässig efter de allra första parkvällarna i den nya sängen, men nu verkar det, den bitande ungen vinner.

Förra veckan tog min goda vän över de demonterade bitarna av hennes dotters unga barnsäng för att gå vidare till min familj. Vi * hjärta * hand-me-downs. Tyvärr såg Sawyer denna drop-off inträffade och fick omedelbart stjärnor i ögonen när han kanske gick till en enorm barnsäng.

Senare, tänkte jag. mycket senare. Sawyer är två-och-tre-fjärdedelar år gammal.

Hans äldre syskon överfördes till sina enorma unga sängar runt åldern tre. Jag är en glödande förespråkare för ett barns förälders ideal för att hålla spjälsängen så länge som mänskligt möjligt, så jag hade ingen brådska. Vi har förvaringsområde för den unga barnsängen. Återigen har det här barnet redan hoppat från sin spjälsäng och sa: “Milo, fånga mig!” (Japp, de delar alla ett sovrum) såväl som han tuppar i en sovsäck på daghem. Kanske var han redo.

Men var jag redo?

En dag senare inrättade Alec den unga barnsängen och lossade vår spjälsäng. Jag förde Sawyer till vår linnarderob för att han skulle välja ett enormt barnbäddslinne för att gå på sin nya enorma barnbädd, liksom vi gjorde språnget. [Obs: Vårt allra första barn fick en resa till butiken för att välja några meningsfulla sängkläder samt ett matchande fylld djur; Det här barnet fick en promenad till korridoren!]

Detta var vår metod godnatt

Första natten såväl som morgon

Den allra första natten var ganska smidig. Han var så nöjd med utsikterna att sova i sängen; Han försökte inte klättra ut. Vi står upp ganska tidigt på vardagar, så morgonen var också bra.

Okej, jag ljuger absolut.

Kanske är mitt minne redan luddigt. Jag antar att det inte var helt bra. Han vaknade tio minuter tidigare än vår aktiverade väckningstid för att använda potten. liksom det tog för evigt. Så när han ville komma tillbaka i sängen för en lämplig enorm kidsängväckning enligt Managen Freak Kid’s regler var det lika sent. Så han lurade. Ack.

När vi kom över lämplig teknik och tidpunkten för att vakna upp enligt hans repeterade plan, var Sawyer en glad och glad barn när mer. Han kramade och kysste givaren av sängen när han såg henne nästa morgon på daghem. Han berättade också för alla typer av milt intresserade kompletta främlingar att han låg i en enorm ungbädd nu.

Resten av veckan var ganska bra, men då kom helgen.

Helgmorgnar

Morgnar i vårt hushåll på helgerna börjar klockan 7, inga undantag. På lördagen vaknade han omkring 06:30. Detta är inte enligt reglerna.

På lördagskvällen påminde jag honom om 7 am -saken såväl som att enorma barn förstår exakt hur de ska stanna i sängen. Jag gick också in i hans lilla säng för att se till att han kunde se klockan från sin kudde.

Söndag var en enorm förbättring. Vi hörde inte en titt från honom fram till 07:00, vid vilken tidpunkt ropade han för alla att höra: “Det är att få upp tiden!” Jag hörde ett rykte om att han var vaken innan “morgon” gjorde lite lättläsning i sin säng, men jag ignorerade det till min fara.

Söndags nattUppenbarligen smygade han runt sovrummet efter sänggåendet med böcker och lite ficklampa. Han hittades i sin säng “Reading” återigen av min andra hälft medan han svarade på ett ljudklagomål. Söt, men uh-oh.

Dessa människor vill att han ska stanna så mycket som jag gör

Igår kväll

Jag fastställde lagen. Om jag hörde någon typ av buller och hittade barn ur sängen efter lampor, skulle jag eliminera alla böcker från rummet. Och ja, jag gjorde det.

Jag sa till min vinkande publik att om jag var tvungen att komma tillbaka såväl som någon typ av barn bröt mot hans sömnregler, skulle jag börja ta ut kärlekar. Det kom inte till det. Än.

Vad nu?

Ja, sängkläderna är bedårande liksom han är verkligen nöjd med att göra detta betydande steg mot att vara ett äldre barn, men jag är livrädd för att jag verkligen är i för den här pojken. Kan jag vara konsekvent såväl som fast, men absolut snäll och motivera samtidigt som han håller sin bedårande bit rumpa i sängen?

När vi bad en professionell om råd, var det hennes idéer för att hålla ett ungt barn i sin nya säng.

Har ni någon typ av idéer till mig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *