Whitney och jag hade en anmärkningsvärd helg på Blogher 08. Vi hobbade med gamla kamrater och nya (som Grover från Sesame Street och Anna från MommyPoppins) och skulle gå tills mörka varje Natt (nej, inte riktigt förrän gryningen som vissa andra människor, men förbi våra barns sängtider precis samma).

Detta är inte inlägget för att berätta allt vi såg och gjorde och lärt sig (mycket!) Men snarare är detta ett kärleksbrev till min make, Alec.

Alec arbetade hemifrån på fredagen så att han kunde göra förskolans avfall och hämta sig själv utan assisterad. Han sorterade ut middag, sängtider, luncher och kamp. Vi checkade in i slutet av fredagen och saker hade gått ganska bra. Heck, barnen var i skolan från cirka 08:00 till 5:30 så jag var inte så bekymrad.

Men lördagen var en annan historia … han hade 12 hela timmar av lekdatum (som han ordnade!), Diapers, måltider (som han bestämde), raserier och glädje. När jag återvände från min sista dag på konferensen bara bubblande och sprängde av idéer och entusiasm, tillbringade vi minst 20 minuter och berättade för alla detaljer om hans dag när han polerade av en flaska vitt vin (även oassisterad). Naturligtvis älskade jag det. Jag ville veta allt jag saknade … men jag log också in för att tänka på hur jag behöver låta honom på alla andra dagar när han arbetar och jag stannar hemma.

Nästa dag, söndag, var Holden så glad över att se mig att han ville vara i mitt knä nästan hela tiden. Och Milo (med sin småbarnsinställning som ökade dagen) hade bara ögon för pappa (naturligtvis kallar han oss båda “Dada”).

Alec vaggar till och med svängningen

Jag älskar och uppskattar dig Alec; Du gör allt möjligt! … och jag tror att vi kommer att göra det bra när Blogher 09 är i lite långt borta land! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *