En gång i tiden träffade jag Alec och vi daterade och kämpade aldrig. Jag var söt men inte så trendig; På vårt första datum hade jag de sötaste skorna som var glänsande, boxiga, röda loafers. Och det var för fem år sedan.

Sedan jag sugs in i virveln av barn då barn, har jag tur om mina kläder är rena.

Under de senaste nästan tre veckorna har jag varit tillbaka till jobbet. Och jag måste bara säga: Jag har inget att bära.

Här är några exempel på mitt semi-tragiska tillstånd att vara:

Just igår försökte jag på min (mycket tunna) väns Jeans Maternity 7. De passade mig äntligen. Min yngsta är sju månader gammal och jag är inte gravid. De är de sötaste jeans jag äger.

Skor. Alla mina skor måste startas för att komma in och ut ur huset och in och ut ur förskolan (ibland när jag bär ett barn). Jag har väldigt få alternativ och de är inte särskilt fashionabla.

Mina moderskapskläder (trots jeans) är förmodligen de senaste sakerna jag har idealiska nu med tanke på att nästan allt annat är en bra femårs gammal.

Alla mina normala tee-skjortor är fortfarande halva tröjor.

OK, bekännelser åt sidan, jag vet inte hur jag löser problemet. Jag vill vara söt och elegant men jag vill inte spendera massor av pengar. Jag gillar Susan Wagner’s Working Closet -kolumn men till och med det verkar som för mycket läsning.

Kan någon snälla vända mig till en makeover -show som vad man inte ska ha på sig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *