Utmaningen: Gå till en bondemarknad med mitt barn
Ett av de ord jag visar mina praktikanter är extemporant; Kommer från det latinska tempuset, indikerar tid, definieras det som att göra saker på sporen-of-the-moment. Förstå vad som går ut ur ditt liv när du har ett barn? Konceptet att göra något på ett stort antal. Därför, när mitt syskon visade lika mycket som att umgås på en ny söndag, liksom jag utropade “Låt oss gå till bondens marknad!” Hon trodde att jag hade tappat tanken. “Är du säker?” frågade hon tyst. Vi tittade båda på Weston, som skurade ögonen och blev Grouchy.

Vi hade organiserat för att umgås hemma, men jag var sliten av att vara hemma! Dessutom var det inte vansinnigt kyligt ute, liksom jag ville se hur den regionala inomhusvintermarknaden var. “Japp!” Jag svarade, liksom en “Let’s Roll” kom ut ur min mun innan mitt sinne kanske ändrade sig själv. Marknaden låg på en regional grundskola; Vi hade båda aldrig varit där, så vi förlitade oss på GPS och dykt upp inom några minuter. Under den tiden hade Weston somnat i ryggen, så vi gjorde det allra bästa bil-till-banan som vi kunde, liksom vi lyckades!

Att marknadsföra, att marknadsföra …
Bondens marknad var liten, men hade en mängd fascinerande regionala leverantörer för att inspektera. Det var ganska högt, det var en musiker som spelade, men Weston fortsatte att sova. Vi tog ett varv runt fitnesscentret såväl som Saw Shop Pet Dog Biscuits, Regional Raw Honey, Long Island äpplen, helt naturliga kraftstänger samt fantastiska erbjudanden av bakverk. Jag höll barnvagnshuven ner så långt den kan gå, för att hålla ljuset ur hans ögon, liksom när vi rullade honom runt i rummet, skulle folk le mot det sovande barnet i den blå hatten. Det var en annan känsla att vara på marknaden med mitt barn; Istället för att tro på vad jag skulle vilja äta, trodde jag på vad jag kan få för att producera honom! Skulle han gilla regionala ägg? Äpplen? Jag fick en extatisk känsla att tro på allt det roliga vi skulle ha tillsammans, när han växer upp, åkte till bondens marknader och kolla in varorna.

Jag lever!
Vi vandrade över till en brödsäljare såväl som min syskon fick en dag gammal mjuk kringla gratis; Vi delade en kopp kaffe och stod runt i några minuter som folk tittade på. Det var så lugnt och jag kände en nöjdhet som jag inte hade känt på länge. Jag var glad, ute i världen, med min son. Han var kramad såväl som att sova; Jag kände mig i hanteringen av situationen. Jag kan hantera den här “föräldresaken”; Mycket bättre ännu, jag kan hantera detta “gå ut och göra något utan planeringssituation.” När du slutade vara förälder, känner jag att det som inte bara tros ut i minut i detalj, men diskuterade upp tills du bara inte kan gå igenom det längre. Genom att välja att göra något sista minuten, möjliggjorde det för min flexibilitet i fantasin att hitta tillbaka. Det verkar så kliché, men genom att förändra min “mamma-Mindset” kände jag mig så till livet igen! Nu förstår jag att jag kan sätta mitt barn i fordonet och kolla in världen, eftersom om något händer, det händer, liksom vi alltid bara kan komma tillbaka i fordonet och åka hem!

[Alla bilder tagna av de charmiga systrarna. Alla rättigheter förbehållna]

Hitta mycket mer spädbarnsaktiviteter med de 52 regelbundna rookie -mammautmaningarna.

Om du redan deltar, använd hashtag #rookiemoms på Instagram eller Twitter så att vi kan applådera varandra på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *