Det finns inget mycket roligare än ett glädjande avbrott med gamla vänner, liksom förra helgen såg oss göra just det, med min äldsta goda vän faktiskt, Carlie, liksom hennes vackra familj: make, James samt deras tre barn: Tali, Joel samt Jay som gick med på Royal Garden Hotel i Kensington, London.

Jag är Royal Garden’s Happy Local Blogger, liksom jag lyckligtvis kallat detta spektakulära 5-stjärniga hotell med utsikt över palatset, mitt andra hem under det senaste året, liksom jag kommer att arbeta med dem igen nästa år Även med några bara ah-mazing-evenemang såväl som partnerskap som är organiserade som också kommer att inkludera dina män också så håll dina ögonskal när jag kommer att dela mycket mer information under det nya året! Det är spännande!

… Nu, med fem ungdomar såväl som fyra vuxna i totalt sett tog vi upp tre extremt rymliga, extravaganta utrymmen över två våningar (med häpnadsväckande utsikt) samt hänvisade till en middag med legendariska proportioner med rymdtjänsten i vårt utrymme på lördagskvällen (i Tror att vi kan ha köpt hela menyn) som sträcker sig över pasta, hummerbisque, grillad kyckling, nachos, hallumi, fisk goujons, chips, sallad samt att inte glömma köttkakor i mottagningen … du heter det, vi vänder väl åt det!

Åh såväl som tack till Hotel Chocolate för denna enorma chokladkracker!

Festen var viktig (och läcker) påfyllning efter en lerig men rolig promenad i Kensington Gardens samt bränsle för en natt på brickorna så bra som Carlie såväl som jag flydde till Mahiki Kensington (nederstappen från hotellet) där vi dansade natten bort Som om det var 1999 (förra gången stannade vi så sent för att vara rättvis). Mahiki kastar också vänligt min bok introducera bash i maj som jag faktiskt inte kan vänta på såväl som att bedöma efter lördagskvällens shenanigans, det kommer att bli lite vild! Du förstår hur vi mamas är när vi kommer ut, vi är de allra första på dansgolvet och det sista som lämnar! KOM AN!

Rum blandade drycker såväl som ett antal glas prosecco såg senare oss skaka våra tossor till gamla institutioner r ‘n’ b såväl som vi faktiskt skrattade upp tills våra käkar gjorde ont. Bara min kinda natt!

När vi snubblar tillbaka till hotellet under de tidiga timmarna fick vi några timmar Kip innan vi återupplivas av den fantastiska hotellfrukosten som serverar vad du kanske vill eller behöver! Efter omeletter, krossade Avo på toast såväl som Honeydew Melon såväl som rikliga koppar kaffe, gjorde vi vår metod till en speciell Sky Cinema -visning av den extremt roliga såväl som absolut hjärtvärmande kortfilm Olafs frysta upplevelse (premiär på Sky Cinema på Juldag) innan du njuter av en snögubbe påverkad konst och hantverk firande över välsmakande snacks samt ännu mycket mer kaffe.

En sådan godbit!

Vi gick sedan över till Science Museum för lite förbluffande kul (ungdomarna gillade exakt hur interaktiva utställningarna var såväl som för program som stänker runt i källaren) innan en lätt lunch på Pret såväl som mycket mer köttfärs. på hotellet före Carlie såväl som familjen var tvungen att göra sitt metod till Manchester.

Vilken legendarisk helg.

Titta på Xanders avundsjuka affärer nedan! Awh!

Om du inte redan visste det, är Royal Garden Hotel en familjevänlig oas på den exceptionella platsen för Kensington High Street intill Kensington Palace samt Kensington Gardens förutom att det är ett stenkast från museer, butiker också Som kaféer såväl som restauranger, som ger dig vad du kan potentiellt kan krav på en lycklig, övergiven såväl som rolig helg borta eller semester. Personalen går utöver såväl som i alla metoder, såväl som Royal Garden känns alltid som hus för mig (en svank, obefläckad 5 -stjärnig typ av hem), liksom den kommer för dig!

Låt mig förstå om du besöker, eller hur?

Åh en misslyckas inte med att se vloggen!

God helg

Köp min bästsäljande bok i pocketbok eller ljud

Min debutbok är min guide för att överleva såväl som att trivas på jobbet såväl som i huset samt ger insikt i exakt hur man producerar ett digitalt företag eller återvänder till arbete med förtroende.

Mumboss: Den sanningsenliga mammas guide för att överleva och trivas på jobbet såväl som hos House (UK 2: a upplagan)

Finns på Amazon eller Audible

The Working Mom: Your Guide to Surviving och Thriving på jobbet såväl som hos House (USA/Canada Edition)

Tillgänglig 8 september 2020. Köp nu på Amazon

Gilla vad du har läst? Varför inte följa Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och Instagram

Missa aldrig ett inlägg!

Prenumerera på ärlighet för mitt vanliga nyhetsbrev om e -post där jag delar mina nya blogginlägg, bloggtips, evenemangsinbjudningar, tävlingar samt nyheter om min nya bok. Jag delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *