Denna utvärdering av MacLaren Twin Techno skrevs av en av mina kära vänner, Ella. Hon komponerade också lägenhet eller lägenhetsliv med nyfödda tvillingar.

Som mamma till 7,5 månader gamla tvillingar upptäckte jag mycket mer om dubbla barnvagnar än jag någonsin skulle ha föreställt mig. Efter min betydande forskning anlände vi till två barnvagnar. Vi har använt en av dessa, MacLaren Twin Techno, i ungefär fyra månader nu, liksom det har varit en livräddare. Vi gillar att ha det, av att följa skälen:

Litet fotavtryck. Oavsett om det är öppet såväl som i användning, eller vikta, är detta kanske den mest kompakta dubbla barnvagnen där ute. Jag kan inte vara tillräckligt ångest värdet på den här funktionen, särskilt eftersom vi är storstadsföräldrar: Det får inte bara snabbt med små dörröppningar och gör snäva svängar, men det passar också snabbt i bagagerummet.

Lätt att fälla. Oavsett den barnvagn du funderar på är det avgörande att undersöka om du kan hantera både barnvagnen såväl som dina barn på egen hand. Eftersom MacLaren är extremt enkel att fälla såväl som relativt lätt, kan jag manövrera resor snabbt “” inte en liten prestation, förutsatt att jag inte är den starkaste eller den högsta mamma där ute.

Bekväm för barnen. Jag gillar att den här dubbla barnvagnen gör det möjligt att byta varje säte för att säkerställa att varje spädbarn kan luta sig till den mest bekväma positionen; Ditto för tak. Våra spädbarn förstår deras barnvagn och verkar alltid bekväma när vi åker ut för ett äventyr. Remmarna och snaps ser till att de är säkra.

Fantastiskt för inomhusresor. Om du är på väg till köpcentret eller en läkares möte är detta barnvagnen för dig. Inte bara packar det sig i fordonet lätt, men dess hjul såväl som allmänna dimensioner ger en enkel tid manövreringsbutiker såväl som små kontor.

Så varför har vi en andra barnvagn, kan du fråga? Det finns några nackdelar med att ha MacLaren (eller någon typ av paraplyvagn) som din enda indikerar transport:

Tyngre såväl som svårare att manövrera än många av alla terrängvagnar. Jämfört med vår joggingvagn är detta svårare att trycka såväl som svårare att vända sig. Det finns två hanterade barer snarare än en, så båda händerna behövs för att navigera. Detta är anmärkningsvärt ”” Som mamman till tvillingarna är det inte lika dramatiskt, förutsatt att våra spädbarn är av liknande storlek, men om de använder två barn i olika åldrar, skulle jag föreställa mig att det skulle finnas ett krav att driva varje sida på olika nivåer av styrka.

Hjul är inriktade på inomhus. Medan vi använder denna barnvagn utanför för korta promenader, är dess hjul verkligen inriktade på att använda inomhus, jämfört med en terrängvagn. Detta kan resultera i en ojämn resa för spädbarn ibland, liksom en svårare tid när man möter trottoarkanter eller sprickor i trottoaren. Eftersom det är ganska boxy, möjliggör det inte för fantastisk enkelhet när du går utanför.

Få klockor såväl som visselpipor. I sin tur för att vara kompakt såväl som enkel att fälla, är detta en relativt nakna benvagn. Takarna förlänger inte extremt långt för att skydda från solen, korgarna under är inte enkla att komma åt. Mycket särskilt, spädbarn måste spännas in på något sätt, eller så kommer de att glida ut ur de smala sätena. Jag tror inte att det här är en fråga, eftersom jag är glad över att göra avvägningen för poängen ovan. Men om det är din enda såväl som huvudvagn, är detta något att tänka på.

Sammantaget har vi varit oerhört glada över vår MacLaren Twin Techno och, som storstadsföräldrar, upptäcker det som den bästa paraplyvagnen som använder i samband med vår all -terrängvagn. För förortsföräldrar eller de som mest kör kan detta kanske vara tillräckligt på egen hand. Dess enkelhet att utnyttja såväl som lite fotavtryck är viktiga ”” Om du någonsin har försökt navigera i två barn förstår du exakt vad jag menar.

Tack till MacLaren för att ha levererat Twin Techno för testning och till Ella för att dela sin erfarenhet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *